'

Marsupiu Hipster 0-36 luni gri deschis Fillikid

Fillikid
246,40 RON PRP: 308,00 RON
.
valabil pana la 08 mai
-Costul de transport nu este inclus
Fillikid
Cod produs - SKU H-05-17

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
H-05-17
Categorii
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Marsupiu Hipster 0-36 luni gri deschis Fillikid


Suportul frontal Hipster de la Fillikid nu este doar vizual modern și elegant, dar nu lasă nimic de dorit. Cu curele și catarame reglabile, acest suport frontal este deosebit de confortabil de transportat.

Poate fi utilizat atât ca suport frontal, cât și ca suport pentru spate.

Bebelușul tău poate lua poziția împrăștiată. Mai ales în primele luni de viață, conexiunea copilului mamă sau tată este consolidată cu suportul frontal.

Capisonul integrat oferă o protecție suplimentară împotriva soarelui și a vântului. Datorită piesei de transport detașabile, aceasta poate fi folosită și ca suport pentru transport.

Detalii produs:

Curele reglabile
Funcțional ca suport frontal și posterior

Protecție integrată împotriva vântului și a soarelui
Piesa de transport detașabilă


Detalii tehnice:

Dimensiuni (lungime x lățime): 37 x 33 cm
Centura de sold: 73 - 122 cm
Material: 100% poliester
Poate fi utilizat de la 0 la 36 de luni
Se poate încărca de la 3,5 kg la 20 kg
Lavabil până la 30 °

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review