'

Masuta De Joaca Roz Cu Apa - Spirala

Little Tikes
500,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Little Tikes
Cod produs - SKU LT17376

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LT17376
Brand
Varsta
1 - 3 ani
Pentru
Unisex

Descriere

Masuta de joaca roz pentru copii cu apa de la Little Tikes are o multime de functii pentru a-i distra pe cei mici! Copiii isi vor imbunatati functiile motorii fine, abilitatile de a se juca in echipa si isi vor dezvolta imaginatia. Uau, uite cum apa face ca rotile sa se invarta! Saaau…doar stropeste peste tot! Aceasta masa de joaca cu apa este la inaltimea ideala pentru cei mici! Tu esti pregatit pentru balaceala? Vara asta dam drumul la distractie! Copiii pot arunca bilutele vesele in turnul cu apa, le pot pozitiona in roata sau doar umpleti cana cu apa, turnati-o in palnie sii..Uau! Rotile se invart! Masuta de joaca include 5 mingiute moi, cana pentru apa si poate tine pana la aproximativ 4 litri de apa. AVERTISMENT! Necesita asamblarea de catre un adult. Inainte de asamblare: acest produs contine piese mici, care pot duce la sufocare. Poate contine margini ascutite si puncte ascutite. Pastrati produsul departe de copii pana il asamblati. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Varsta recomandata: 2 ani+. Nu necesita baterii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review