'

Oglinda auto retrovizoare Skiddou Basp pentru supraveghere copii, reglare 360 grade, 26x19 cm

Skiddou
100,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Skiddou
Cod produs - SKU sk_2090071
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
sk_2090071
Greutate
0.62 kg
Brand

Descriere

Oglinda auto pentru supraveghere copii Basp de la Skiddou faciliteaza pastrarea contactului cu copilul dumneavoastra, permitandu-va sa monitorizati ceea ce face. 

Caracterisitici:

- va permite sa reglati unghiul perfect - puteti roti oglinda in intervalul de 360 de grade, oferind un camp vizual larg.

- usor de instalat. Oglinda poate fi atasata cu usurinta la orice masina. Dimensiunea universala, curelele practice reglabile si cataramele rezistente garanteaza o instalare rapida si stabila. Vine impreuna cu doua curele cu catarama si reglare pentru toate tetierele auto.

- siguranta - veti putea supraveghea copilul conducand fara probleme ceea ce va va ajuta sa evitati orice pericol.

Dimensiuni: 26x19x9 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review