'

SCOOBY-DOO! AVENTURI IN CIMITIR

Playmobil
315,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70362

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70362
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Scooby-Doo, Fred si Daphne au ajuns in Scooby-Doo! Aventuri in Cimitir de la PLAYMOBIL si un puzzle fantomatic de rezolvat. Unele surprize fantomatice se ascund in acest cimitir. In timp ce prietenii investigheaza un mormant, un schelet ciudat sare dintr-o data din pamant (doar apasati lumanarea de langa mormant pentru a declansa). Scheletul straluceste si in intuneric, pentru o distractie si mai infricosatoare! In plus, sicriul misterios, in interiorul caruia figurinele dispar brusc, le ofera cateva puzzle-uri! Un gargui de deasupra intrarii in cripta serveste ca o parghie secreta pentru a elibera placile de piatra de deasupra usii de la intrare, prin care oaspetii neinvitati sunt impiedicati sa intre sau cei care fug sunt opriti. Harta fantomelor inclusa ofera sugestii utile pentru a urmari fantoma si apoi a o captura cu plasa. Dar nu lasa sa te pacaleasca fata prietenoasa a fantomei! Fantoma este rapid demascata si adevaratul ticalos expus - Alice May! Cartea de schimb poate fi iluminata si citita cu ajutorul sicriului din Casa Misterelor sau cu cititorul din Masina Misterelor (70361 si 70286 - fiecare disponibil separat). Setul include 4 figurine, un schelet stralucitor, locul mormantului, sicriul, cartea fantoma si multe alte accesorii ale cimitirului! Varsta recomandata 5 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review