'

TEMPLUL TIMPULUI

Playmobil
220,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70223

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70223
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Templul timpului PLAYMOBIL gazduieste legendara armura magica lui Invincibus, care-l ingrijesc pe purtator se poate face invincibil. In maini gresite, ar fi o super arma periculoasa. Din acest motiv, puternica Timithor - Vrajitorul timpului a ascuns-o in acest sablon si pastreaza-ti cu vanzare de articole de vanzare. Din nou, in interiorul sau, trebuie sa se puna punct de vedere pe artefactul valorilor si astfel, intr-o zi, modelul sau o scena devina care sa se intinda prin aventuri in print Arwynn de la Novelmore si iste Prody Burnham, fiul lui Bayron Burnham. Cine va fi prima ingrijire pentru primele armuri? Super sabia poate fi atasata in varful templului, sunt o functie de lumini, in 5 culori pot fi schimbate odata la 5 secunde ori la apasare. Globul de cristal al bazei poate fi folosit drept pentru arma prin apasarea butonului din spate. Armura Invincibus poate fi aplicata ambilor cavaleri. Setul include 3 figurine de date Novelmore, Prody, Arwinn, Timithor, templul si multe alte accesorii. Varsta recomandata 8 ani +.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review