'

VOLKSWAGEN BEETLE

Playmobil
250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70177

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70177
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Clasicul VW Beetle de la Playmobil! Include un suport pe acoperis - ideal pentru o excursie in familie la plaja. VW Beetle este un adevarat clasic. Acum masina emblematica cu forma sa inconfundabila intra in lumea vesela PLAYMOBIL. Desigur, PLAYMOBIL Beetle are toate trasaturile caracteristice care o fac atat de unica, precum aripile curbate, sigla VW, parbrizul vertical, vopseaua albastra, capota si spatele legendar cu un motor boxer cu 4 cilindri. Dupa demontarea acoperisului, se dezvaluie interiorul ce are un design plin de dragoste, cu scaune bej, bord si volan. Pe bancheta din spate exista spatiu pentru copil, precum si o lada frigorifica, jucarii pentru nisip si un prosop. Valiza si placa de surf pot fi legate de suportul de pe acoperis. Acum este timpul sa te imbarci si sa mergi la plaja! Setul de joc contine trei figuri PLAYMOBIL, un Volkswagen Beetle de la PLAYMOBIL cu suport de acoperis, acoperis detasabil si hayon care poate fi deschis, placa de surf, lada frigorifica, jucarii de nisip si multe alte accesorii. Figurine: 1 femeie, 1 barbat, 1 copil; Accesorii: 1 Volkswagen Beetle, 1 suport pentru acoperis, 1 valiza, 1 lada frigorifica, 1 placa de surf, 1 umbrela, 1 prosop, 1 duna de nisip, 1 castel de nisip, 1 galeata de nisip, 1 grebla de nisip, 1 lopata de nisip, 1 capac de umbrela, 3 sticle.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review