'
Cadouri copii 1 an

Aniversarea de un an a micuțului reprezintă un moment cu adevărat important și trebuie tratat ca atare. Primele luni de viață sunt o perioadă de cercetare și cunoaștere, în care bebe începe să înțeleagă în ce constă lumea din jurul său.

Prin acțiunile întreprinse, acesta va acumula primele noțiuni despre orientarea în spațiu, mersul în picioare, limbaj și culori. Toate aceste deprinderi te ajută să găsești un cadou copii 1 an potrivit pentru ei.  Momentul în care oferi un cadou celui mic este foarte important pentru că de acesta depinde modul în care vei fi apreciat pentru alegerea ta. Cu siguranță vrei să vezi ochii larg deschiși, plini de uimire și încântare în același timp.

Dacă ești invitat la petrecerea dată în cinstea unui copilaș trebuie să conferi atenție maximă la cadoul pe care îl oferi. Fie că este vorba despre ziua de naștere sau despre celebrarea celor mai importante sărbători ale anului îți poți exprima simbolic urările de bine. Fă o alegere inspirată în ceea ce privesc cadourile pentru copii de un an, pe care le poți dărui cu ocazia aniversării zilei de naștere sau a altor evenimente importante.

Optează pentru daruri cât mai interesante, care vor fi o surpriză plăcută care îi inspiră pe cei mici, fie că sunt băieți, fie fetițe. Descoperă câteva dintre cele mai ingenioase cadouri special pregătite, pentru a-ți veni în ajutor. Acestea încânta atât prin design, cât și prin culoare și se remarcă printr-un rol educațional.

Acum ai ocazia să dăruiești o mulțime de zâmbete, alături de aceste jocuri și jucării extrem de interesante și atractive. Optează pentru daruri simbolice, dar utile în același timp care reprezintă o reală plăcere pentru cei mici. Cele mai adorate cadouri pentru copii sunt jucăriile. Aceste daruri aduc o adevărate încântare pe fața copilașilor, în special cele educative, pe care micuții sunt dornici să le exploreze.

Jucăriile reprezintă motivul perfect care îl face pe bebe să fie implicat într-o activitate, care îi oferă o mulțime de beneficii atât pe plan mental, cât și din punct de vedere al motricității.

Aceste cadouri pentru copii de 1 an jumătate îi face să fie dornici să descopere lucruri și activități noi, să cunoască tot mai multe informații despre animale, fenomene ale naturii sau alte lucruri interesante. Toate acestea fac ca procesul de cunoaștere să se realizeze prin joacă într-un mod cât mai simplu și rapid.

Dăruiește zâmbete de copil cu o jucărie interactivă. Iată câteva idei cadouri copii 1 an, care pot fi punctul de inspirație de care ai nevoie:

Cutie cu forme Pinguin

Geopingy Cutia formelor Djeco

Cu ajutorul aceste cutii de lemn cu pinguini cel mic va știi să facă diferența între formele gemoerice, în timp ce le așează pe fiecare la locul lui. Jucăria conține 5 forme diferite, de culori diverse, care pot fi ușor recunoscute de copil. Vopseaua folosită în această jucărie este non toxică.

Minge cu activități diverse

Mingiuta de activitati

Dacă ești în căutarea unor cadouri băieți 1 an iată un joc care oferă un real ajutor bebelușului pentru descoperirea primele forme, culori și sunete. Este vorba despre o mingiuță din lemn, cu care cei mici pot face o mulțime de activități care le antrenează abilitățile motorii dar și atenția.

Datorită designului plăcut aceasta le atrage atenția copiilor încă de la primul contact vizual.  Jucăriile trebuie atent alese în funcție de vârsta pe care o au cei mici, pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios, să învețe lucruri simple despre mediu si să-și utilizeze cât mai bine simțurile.

Centru de activități educative

Centru de activitati Multi, Qkids, ZOO

Centrul de activități educative reprezintă un cadou bebe 1 an foarte inspirat, ce conferă nenumărate beneficii în ceea ce privește dezvoltarea coordonării ochi-mână. În timpului jocului, micuții își dezvoltă simțurile cu jucăriile multifuncționale datorită texturilor materialelor folosite.

Jucărie cu funcții sonore și luminoase

Jucărie Smoby Cotoons Balls

Jucăria Smoby Cotoons Balls este prevăzută cu funcții sonore și luminoase care atrag vizual orice copil.

Cei mici adoră să se joace într-o piscină plină cu baloane frumos colorate.

Pista are trei bile colorate ce trebuie să depășească diferite obstacole până când ajunge la țintă. Copiii vor învăța cum să utilizeze catapulta pentru a arunca bilele și își vor dezvolta abilitățile motorii fine, vederea în spațiu, abilități de coordonare, diferențierea culorilor precum și gândirea.

Cub interactiv cu 5 activități


Cub cu 5 activitati

Un alt cadou aniversare 1 an copil este acest cub din lemn cu ajutorul căruia cei mici pot face cinci activități diferite, și-anume: mărgele pe sârmă, unelte; sortator de forme; puzzle labirint și puzzle din 4 piese.

Este vorba despre un cub de lemn care are un design foarte plăcut și se manevrează extrem de ușor.

Girafă pentru dexteritate

Jucarie dexteritate - Girafa

O jucărie dexteritate girafă îi ajută pe cei mici să descopere forme și mișcări noi. Este vorba despre o jucărie care le dezvoltă mobilitatea, coordonarea ochi-mână și dexteritatea.

Are rotițe, astfel că se manevrează ușor și arată ca un roller coaster cu biluțe viu colorate, ceea ce îi încântă foarte mult pe bebeluși.

Păpusă broscuță


Papusa de mana broscuta

O marionetă drăgălașă în formă de broscuță, moale și catifelată, este perfectă pentru cele mai încântătoare povești pentru puiul tău. Cu această jucărie momentele de conectare cu copilul tău va fi unul distractiv. Lasă-ți imaginația să zboare și creați povești spectaculoase.

Puzzle incastru

Volubasic, Puzzle incastru Djeco

Un alt cadou crăciun bebe 1 an este acest puzzle din lemn cu forme și volume. Jocul cinține 6 piese pe care cel mic trebuie să le potrivească în funcție de forma lor geometrică. Vopselele folosite în acest joc sunt non toxice.

Carte interactivă cu animale

Carticica interactiva pentru bebelusi, multicolor

O cărticică interactivă este cu siguranță un cadou care îl va fascina pe cel mic. Cu un aspect colorat și cu animăluțe frumos desenate, această carte este confecționată din materiale antialergice, de calitate, care rezistă în timp.

Zebră senzorială

Jucarie senzoriala Egmont, zebra Zebulon

Dacă ești în căutarea unui cadou cât mai inspirat optează pentru o zembră senzorială care este foarte ușor de apucat de către cei mici. Confecționată din bumbac, această zebră este foarte drăguță și are un mic clopoțel în interior care sună, făcându-o ideală pentru cei mici.

Puzzle lemn cu animale

Puzzle lemn animale de companie

Ajută-l pe el mic să învețe animalele cu ajutorul acestui puzzle de lemn. Animalele sunt ușor de potrivit la locul lor și sunt foarte simpatice. Acest joc dezvoltă ablitățile cognitive le copilului dar și pe cele de motricitate fină.

Maracas

Maracas Djeco

Acest instrument muzicat din lemn și pîslă, distractiv și colorat, va fi o încântare pentru micuțul artist.

Ilustrațiile viu colorate de pe suprafața acestei jucării îl vor atrage să se joace mai des. Mărimea acestuia este potrivită pentru mânuțele lui mici și este un instrument de percuție care îl ajută să își dezvolte abilitățile muzicale.

Set creioane colorate


Set creioane colorate triunghiulare Princess Melissa and Doug (12 bucăți)

Creioanele triunghiulare colorate din plastic, nu din ceară, sunt mult mai rezistente, perfecte pentru micile prințese care au înclinații artistice.

Dincolo de a fi folosite spre amuzament și distracție, forma triunghiulară a acestora dezvoltă priza de ținere a copiilor încă din primii ani de viață, pentru a se obișnui din timp cu instrumentele de scris.

Brățări Zornăitori

Set 4 zornăitori pentru bebeluși, brățăși și șosetuțe

Pachetul cu aceste jucării muzicale este format din 2 brățări colorate cu animăluțe care se pot atașa de mâna lui bebe și 2 șosetuțe pentru piciorușele sale.

Atunci când bebe le poartă și se mișcă, ele zornăie, stârnindu-i instant zâmbete acestuia. Delicate cu pielea, sunt realizate din materiale hipoalergene.

Șosetuțe zornăitori

Set 4 zornăitori pentru bebeluși, brățări și șosetuțe (model 2)

Pentru ca cel mic să aibă parte de diversitate, acest set conține, precum cel de mai sus, tot 2 șosetuțe și 2 brățări, doar că în alte forme.

Știm cu toții cât de mult le plac celor mici animăluțele, iar aceste modele sunt cu panda și maimuțici.

Animăluțe care piuie

Jucărie zornăitoare care piuie

Este o jucărie din pluș care scoate sunete, sub forma unui animăluț care, atunci când este strâns în mână sau mișcat, scoate sunete care îi vor aduce zâmbete micuțului.

Datorită faptului că este ușor de prins, prezentând un mâner de apucat, cel mic își va dezvolta sensibilitatea grosieră și, încetul cu încetul, va căpăta forță în degețele.

De asemenea, este o jucărie perfectă pentru dezvoltarea simțului vizual și tactil. Jucăria este disponibilă în 5 variante.

Jucărie pentru echilibru

Este o jucărie care nu doar că îl va distra pe cel mic, dar îl va ajuta și să-și dezvolte simțul echilibrului și îl va încuraja să își dezvolte abilitățile motrice, în timp ce va plimba micuța gâscă într-o aventură de-a lungul întregii case.

Jucărie muzicală

Într-o gamă multicoloră, această jucărie este tot ce-i trebuie pentru ca micuțul să scoată la iveală artistul muzical din interior. Combinând sunetele după bunul plac, cel mic își va dezvolta imaginația și creativitatea, deci va învăța în timp ce se distrează de minune, fără să se plictisească măcar o secundă.

Jucărie din lemn cu forme

Potrivită pentru ca cel mic să-și dezvolte capacitatea de a lucra după o anumită schemă, respectând fizica diferitelor forme, garantându-i, în același timp, reprize nesfârșite de distracție. Jucăriile educative sunt vitale pentru ca cel mic să-și consolideze diferitele abilități. Fiind din lemn, rezistă foarte mult și reprezintă o investiție pe termen lung.

Cățeluș vorbitor


Un prieten de nădejde pentru copiii care învață să vorbească, deoarece acest cățeluș răspunde la atingerea bebelușului folosind cuvinte și cântece pline de ritm, putând alege în funcție de etapa de dezvoltare a copilului (+6 luni, +12 luni, +18 luni), încurajându-l pe cel mic să numere, să ghicească toate culorile și chiar să joace diferite roluri.

Tot ce-i trebuie pentru a avea curajul să descopere, încetul cu încetul, lumea înconjurătoare.

Inel dentiție


Știm cu toții cât de curioși sunt cei mici în a cerceta lumea din jur, iar deseori fac asta băgând în guriță tot ce le cade în mână. De aceea, inelul de dentiție Vulli, realizat din materiale biocompatibile, lipsite de toxicitate, este tot ce-i trebuie pentru a-și ține gurița ocupată și pentru a molfăi ceva lipsit de riscuri, întrucât dințișorii săi au nevoie de stimulare permanentă pentru a se dezvolta optim.

Mașinuțe fermă


Nimic nu redă viața la țară și la fermă mai bine decât vehiculele utilizate pentru muncile agricole. Arată-i micuțului câtă de multă muncă este de făcut și cât de lungă este o zi la ferma de la țară, în timp ce învață lucruri despre lumea înconjurătoare.

Jucărie dentiție

Jucăriile de dentiție sunt necesare pentru ca cei mici să-și țină dințișorii ocupați, întrucât aceștia au nevoie de stimulare permanentă pentru a crește sănătoși, solizi și puternici. Acestea sunt motivele pentru care micuții caută tot timpul să roadă ceva.

Jucărie premergător

Premergătoarele sunt o etapă importantă în viața fiecărui bebeluș, de aceea trebuie să-l alegi pe cel mai bun. Cu jucării detașabile, cu sunete încorporate, acesta va fi un prieten fidel al lui bebe, dându-i curajul de care are nevoie pentru a încerca să facă primii pași.

Telecomandă muzicală

Colorată, cu un design copilărie, această jucărie asemănătoare unei telecomenzi poate scoate diferite sunete și melodii, iar cel mic se va distra de minune în timp ce învață ritmurile și își dezvoltă inteligența muzicală.

Cub educativ cu forme geometrice

Un cubuleț educativ cu forme care îl va provoca pe cel mic să găsească toate rezolvările posibile, în timp ce își dezvoltă capacitatea de gândire logică și raționalizare, dar și capacitatea de a discerne între diferitele rezolvări posibile. Jucăriile educative reprezintă o opțiune extrem de accesibilă pentru a-i familiariza pe cei mici cu următoarele etape din viața lor.

Jucărie proiector povești

O jucărie pentru băieței și fetițe, care are încorporate 4 funcții: proiector cu 12 diapozitive povești, proiector de cer înstelat, lanternă și lampă de veghe care se stinge după 15 minute. Pentru ca cel mic să pătrundă în lumea minunată și magică a basmelor.

Jucărie educativă cu numere

Acest joc este extrem de educativ deoarece îl învață pe cel mic cum se compară numerele, care este mai mare și care este mai mic. Astfel, va fi pregătit optim pentru situațiile când va fi elev la școala primară.

Găletușă cu sortător

Cu ajutorul acestui joculeț, micuțul va învăța să sorteze diferitele forme în funcție de locul în care se potrivesc. Cel mic va învăța cum se cheamă formele respective și, implicit, le va asocia cu formele lucrurilor care îl înconjoară.

Jucărie stivuibilă

Un alt joculeț care stimulează gândirea matematică, logica și îndemânarea copiilor, învățându-i să numere în timp ce construiesc o piramidă perfect etajată. Deși prin jocuri copiii se distrează, este foarte important ca acestea să și poată învăța într-un mod accesibil și ușor.

Jucărie cu sunete


Copiii întotdeauna vor fi atrași de sunete, deoarece reprezintă un stimul plăcut pentru urechea umană. De aceea, jucria muzicală cu 3 cântece, zornăitoare, este exact ce le trebuie pentru a se distra în timp ce își manifestă încântarea și petrec clipe plăcute și relaxante. Mai mult decât atât, are și o jucărie pentru dentiție, deoarece cei mici simt nevoia să muște din orice.

Jucărie labirint


Vorbim de o jucărie educativă care va acoperi toate necesitățile celui mic. De la labirintul cu piese culisante cu ursuleț și leu, labirintul cu bile colorate, numărătoare și globulețul cu bile colorate, copiii se vor distra în timp ce au parte de momente educative și plăcute, în special datorită design-ului copilăresc și atractiv.

Cactus vorbitor


Cel mai bun prieten al celui mic este aici, iar cactusul vorbitor este pregătit să-i stârnească hohote de râs, să danseze împreună cu el și chiar să îi fredoneze cântecele preferate. Înregistrează vocea și o redă, iar cel mic va fi încântat, cu siguranță, de cât de efervescent este cactusul interactiv.

Jucărie cu forme interactive


Este o jucărie educativă cu ajutorul căruia bebe va învăța cum să potrivească formele între ele, va ști cum arată va învăța cum să le direcționeze către spațiul destinat fiecăreia. Este foarte important ca cel mic să învețe, de mic, aspecte privitoare la geometria spațiului înconjurător și formele din care este realizată lumea pe care tocmai o descoperă.

Cub cu activități multiple


Această jucărie educativă are tot ce ar putea vrea micuțul: butoane pentru melodii, clape pentru pian, cifre, forme. Iar el va putea învăța culorile, numerele, va auzi sunetele pe care le fac diferitele mijloace de transport, familiarizându-se, încetul cu încetul, cu obiectele și lucrurile care îl înconjoară, în timp ce se distrează de minune.

Saltea cu apă

Somnul lui bebe este vital pentru ca acesta să crească plin de forță, sănătos și plin de vitalitate. De aceea, asigurarea unui pătuț călduros, confortabil este esențială, și nimic nu se compară cu o saltea cu apă care își mulează forma după cum doarme bebe, după poziția mânuțelor și piciorușelor sale. Pentru un somn profund și relaxant.

Urs marionetă

Papusa de mana puiul de urs

Un ursuleț extrem de drăgut, care va fi îndrăgită imediat de copilul tău, este foarte moale și plăcută la atingere.  Este confecționată din materiale non toxice și recomandată doar de la 6+ luni.

Jucărie pentru micuțul artist


Este o jucărie educativă pentru micuțul artist căruia îi place muzica și care îl va ajuta nu doar să-și dezvolte urechea muzicală și simțul ritmului, ci și creativitatea: micuțul își va imagina că face parte dintr-o trupă populară și nimic nu va sta în calea visului său de a cânta pe cele mai mari și importante scene ale lumii. Simțul ritmului și urechea muzicală sunt trăsături importante.

Minge moale cu prințese


Cu toții le știm pe Elsa și Ana, prințesele Disney. Totuși, cu siguranță cei mici le știu mult mai bine, și nimic nu îi va încânta mai mult pe copiii sportivi cărora le place să se joace cu mingea. Joculețele sportive îi ajută pe cei mici să-și dezvolte forța musculară, coordonarea, abilitățile motrice și anduranța. Aspecte vitale pentru un viitor copil sănătos.

Căsuță cu 40 de sunete muzicale diferite


Este o jucărie educativă care îți pune la dispoziție tot ce-ți trebuie pentru a-l familiariza pe cel mic cu lumea înconjurătoare. În formă de căsuță, cu lumini și sunete, forme de animale și 40 de sunete muzicale diferite, această jucărie educativă va stârni momente de plăcere și relaxare, în timp ce cel mic descoperă, încetul cu încetul, ce înseamnă lumea înconjurătoare.

Minnie Mouse interactivă


Pentru că, uneori, cel mic are nevoie de un îndemn pentru a se ridica și a face primii pași mult așteptați. Dar Minnie este aici să-l ajute, mergând de-a bușilea și îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile motorii, întrucât va vrea să o imite. Copii, prin imitație, învață extraordinar de mult. De asemenea, jucăria reproduce sunete de animale și spune cifrele.

Jucărie cu sunete și lumini


Cu această jucărie educativă, bebe va învăța cum să cânte, va asculta diferite sunete, se va juca prin intermediul unor cerculețe în timp ce va fi atras de luminile și sunetele care-i vor asigura buna dispoziție. Descoperindu-i opțiunile, își va dezvolta sensibilitatea tactilă fină și grosieră, va distinge culorile și va discerne între diferitele tipuri de sunete.

Jucării ouă surpriză

Cei mici adoră surprize de orice fel. Dar mai ales cele care sunt bine ascunse în ouă drăgălașe care se vor a fi descoperite de către micuții exploratori. Iar ouăle cu surpriză, zâmbitoare, drăgălașe și speriate vor fi o încântare pentru curiozitatea celui mic. Un copil curios este un copil care, când va crește mare, va dori să descopere tot ce îl înconjoară.

Forme geometrice din lemn


Un set complet de forme geometrice pe care cel mic să le folosească în a face construi diferite modele, în a le potrivi după mărimi și grupa după culori, realizate din materiale non-toxice și rezistente în timp, cu margini netede pentru ca cel mic să se poată juca în siguranță, în timp ce învață lucruri privitoare la arhitectura spațiului și formele care îl compun.

Jucărie cub din lemn


Este o jucărie educativă care îl va învăța pe cel mic cum să potrivească formele în diferite spații, cum să le asambleze și cum să le unească pentru a obține cele mai frumoase rezultate. Descoperind lumea înconjurătoare, cel mic va ști care sunt formele pe care le poate întâlni în natură și nu va fi străin de ele atunci când va ajunge la școală.

Jucărie elefant din lemn


Cu un design copilăresc, estetic și multicolor, această jucărie educativă este pregătită să-i ofere celui mic momentele de amuzament și relaxare pe care le caută cu atâta înverșunare. Proiectată în formă de elefănțel, jocurile posibile îl vor ajuta să-și dezvolte coordonarea mână-ochi, forța prizei de a ține ciocănelul și dexteritatea, dar și capacitatea de a acționa prompt și rapid.

Autobuz școlar interactiv


Cu un design atractiv, autobuzul școlar îi va oferi micuțului clipe de amuzament și multe zâmbete sincere. Copilul va putea interacționa cu autobuzul pentru a-și satisface curiozitatea, în timp ce-și va consolida dorința de cunoaștere, în timp ce va putea îmbina utilul cu plăcutul: educația și dorința de a se distra în orice clipă din zi.

Jucărie în formă de arici

Este o jucărie care este utilizată și în terapia ocupațională, ce îl va ajuta pe cel mic să-și dezvolte abilitățile motorii fine, capacitatea de a aprecia distanțele și formele, de a număra, sorta și de a discerne diferitele culori. De asemenea, poate fi folosită în moduri care să consolideze relația dintre părinți și copii, fiind o jucărie practică și multilaterală, folosită în foarte multe direcții.

Măsuță interactivă

Este o măsuță interactivă care îl va convinge, în sfârșit, pe cel mic să stea la masă atunci când mănâncă, jucându-se cu tot felul de butoane, în timp ce își satisface curiozitatea. Măsuța luminează și are diverse sunete, iar bebe are la dispoziție diverse activități atractive cu care să-și ocupe timpul și să își satisfacă toate curiozitățile pe care le are.

Jucărie de tras și stivuire

Nimic nu îl va incita pe cel mic mai bine la un joc sportiv decât posibilitatea de a nimeri cu cerculețele într-o formă care îi zâmbește. De asemenea, odată puse una peste alta, cerculețele pot fi trase cu ușurință, ajutându-l pe cel mic să-și dezvolte abilitățile motorii, forța musculară, memoria, coordonarea mână-ochi, dar și să afle primele noțiuni despre culori și forme. 

Concluzionând, internetul este un mare magazin în care poți găsi absolut orice jucărie dorești. Tot ce trebuie să știi de la început, este ce buget ai și ce scop să aibă jucăria.

Comentarii