'
Top 10 lucruri care nu trebuie să îți lipsească în prima săptămână de viață a bebelușului

Prima săptămâna din viața copilului este o adevărată experiență atât pentru mămică, cât și pentru bebeluș. În această perioadă cei doi fac cunoștință și încearcă să se acomodeze unul cu celălalt.

Bebelușul începe să se adapteze la mediul înconjurător și ușor, ușor capătă mai multă forță și putere, iar simțurile încep să I se dezvolte. Pentru orice mămică este esențial să cunoască care sunt lucrurile pe care trebuie să le aibă la îndemână atunci când puiul ei vine pe lume. Prima săptămâna din viață lui este plină de schimbări, emoții foarte mari și momente unice, astfel că produsele necesare trebuie alese cu puțin timp înainte.

Care sunt lucrurile pentru bebe care nu trebuie să-ți lipsească și care va vor face viața mai ușoară?

Drool.ro ți-a pregătit un top 10 al celor mai căutate produse de către proaspetele mămici.

1. Haine pentru bebeluși

Hainele trebuie alese în funcție de mărimea bebelușului și vârstă pe care o are. După criteriul ”haine nou născuți” au fost concepute o mulțime de modele, deci cu siguranță se vor potrivi și micuțului tău. Achiziționează numai haine din bumbac, care să fie ușoare și confortabile. De asemenea, ai în vedere ca în garderoba bebelușului să existe câteva hăinuțe cu o mărime mai mare deoarece aceștia cresc foarte repede.

Caută haine moi, suficient de largi astfel încât bebelușul să se poată mișca liber și să fie durabile. Totodată, evită modele cu închizători incomode, și alege-le pe cele cu capse sau fermoar, întrucât sunt mai ușor de manevrat.

Pe drool.ro găsești seturi întregi pentru nou născuți, compuse din pantaloni cu botoașei, bavetă, mănuși, bluză și căciulă. Acestea sunt confecționate din 100% bumbac. Tongs Baby este unul dintre brandurile de top care s-a remarcat datorită hainelor de calitate pe care le creează pentru bebeluși.

2. Scutece absorbante, șervețele umede și produse

Scutece hipoalergenice Agnotis

Pregătește-te cu scutece din plin ca nu cumva să rămâi fără ele întrucât sunt foarte utile. În prima săptămâna vei avea nevoie de mai multe scutece pe zi. În prima săptămână și chiar în prima lună bebelușul va trebui să fie schimbat des, astfel încât să nu fie ud prea mult timp. Pielea lor este foarte sensibilă și se va irita foarte repede.

Pentru asta, pe site vei găsi scutece hipoalergenice Agnotis. Acestea sunt special create pentru pielea sensibilă a bebelușului. Tot de la ei vei găsi și șervețele umede, atât de necesare pentru cei mici.

Specialiștii spun că dacă vrei să faci economie la ceva, poți alege orice în afară de scutece și produsele care intră în contact direct cu pielea bebelușilor. Tocmai pentru că este foarte sensibilă și se irită foarte repede.

3. Produse de igienă pentru bebeluși

Servetele umede

Cu o importanță la fel de mare precum scutecele, produsele de igienă pentru bebeluși sunt unele dintre lucrurile de care ai nevoie în mod obligatoriu. Acestea trebuie să fie prietenoase cu pielea bebelușilor și să nu conțină parabeni, parfumuri sau substanțe toxice.

Pe drool.ro vei găsi o selecție a celor mai bune astfel de produse de la Agnotis și Baby Jem.

4. Biberoane

Este inutil să mai amintim despre importanța biberoanelor, fie că alăptezi fie că nu. În prima săptămână de viață a bebelușului este posibil ca laptele matern să apară mai greu, de aceea este recomandat să ai mereu la îndemână un biberon. Acasă este necesar să ai 2-3 biberoane pe care să le sterilizezi în mod constant. Seturi de biberoane, tetine și sticluțe găsești pe drool.ro la prețuri foarte bune.

5. Prosoape de baie speciale pentru bebeluși

Prosoape de baie bebelusi

Comparativ cu prosoapele normale pentru adulți care sunt prea groase și prea mari, cele pentru bebeluși sunt mai moi și mai prietenoase cu pielea lor. Cele mai multe modele au și o glugă ca să-ți fie mai ușor să-l înfășori și să-l ștergi pe cap.

Alege prosoape din bumbac pentru bebeluși deoarece sunt pufoase și sunt realizate din materiale naturale care nu le irită pielea.

6. Pătuț și saltea pentru bebeluși

Patuturi bebelusi

Chiar dacă nu consideri necesară încă o cameră pentru bebeluș, de pătuț vei avea nevoie încă din primele zile de viață. Acesta este locul în care el își va petrece cea mai mare parte a zilei, mai ales în primele luni.

Alege un model care să îmbine perfect confortul, siguranța și designul pe care tu ți-l dorești. Oferta noastră este nelimitată, așadar profită de faptul că într-un singur loc găsești cele mai bune produse și alege-l pe cel potrivit pentru tine și copilul tău.

De asemenea, salteaua are un rol deosebit de important. Dacă vrei ca bebelușul tău să doarmă liniștit și în siguranță, alege o saltea care să nu fie nici prea tare, dar nici prea moale, să se poată spăla cu ușurință, să aibă certificate de calitate și să fie realizată din materiale lipsite de substanțe toxice.

Tot pe drool.ro găsești o gamă care conține numai produse de calitate înaltă. Recomandarea noastră este să-I acorzi toată atenția ta materialelor din care acestea sunt create, deoarece sunt foarte importante și, de ele, va depinde calitatea somnului celui mic: spumă, fibră de cocoș, spumă poliuretanică sau tratată cu aloe vera.

7. Sisteme de supraveghere

Astăzi, tehnologia s-a dezvoltat atât de mult încât e păcat să nu profiți  de beneficiile pe care le aduce, chiar și proaspetelor mămici. Dintre toate, cele mai utile dispozitive sunt sistemele de supraveghere pentru copii.

Fie că vei alege interfoane, monitoare video sau monitoare audio, aceste sisteme îți va permite să monitorizezi orice mișcare, dar și starea copilului atunci când vă aflați în camere separate.

Mai mult decât atât, cu ajutorul acestor dispozitive cresc și șansele de a reuși să-l obișnuiești pe cel mic să doarmă singur în camera lui, atunci când va mai crește puțin.

8. Perna de alăptat

Perna de alăptat este foarte utilă mai ales în prima săptămână când tot procesul poate fi și puțin dureros. Pernele de alăptat sprijină bebelușul în timpul alăptării și te ajută să îți relaxei mușchii spatelui și ai gâtului.

9. Cădița pentru bebeluși

Baia bebelușului reprezintă un moment magic, în care cel mic se conectează atât cu mama cât și cu tata, iar prima baie este o experință pe care nu o vei uită niciodată. Astfel, alege cădite pentru bebeluș din gama de produse disponibilă pe drool.ro. Fie că vei alege o cădita de bebe nou născut pliabilă sau cu termometru, pe site găsești o mulțime de variante, materiale și culori. Garantăm că vor face din baia micuțului tău cel mai frumos moment de iubire al zilei.

10. Păturica milestone

Paturica sedinta foto primul an din viata

Păturica Milestone este produsul răspunzător pentru crearea unor amintiri de neuitat. Copii cresc foarte repede, iar momentele în care este surprinsă creșterea lor sunt foarte importante. Astfel, cu ajutorul acestei paturi vei surprinde cele mai importante momente pe care le vei putea împărtăși cu întreaga familie și cu prietenii.

Toate aceste produse, dar și multe altele necesare pentru bebeluși le găsești pe drool.ro.

Comentarii