'

Babymoov - Robot multifunctional 5 in 1 Nutribaby (+) XL

Babymoov
899,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Babymoov
Cod produs - SKU A001127

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie!

Capacitate XL: pana la 14 portii in acelasi timp!

In etapa diversificarii, fiecare mamica doreste tot ceea ce este mai bun pentru bebelus: mancare sanatoasa si variata – insa acest lucru inseamna mult timp petrecut in bucatarie, iar timpul devine foarte pretios atunci cand devii mamica.

Robotul pentru bucatarie Nutribaby (+) XL inglobeaza 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare / reincalzire a mancarii.

Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ceea ce este mai bun din fructe, legume, carne si pentru a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+) XL pentru diversificare simpla si sanatoasa si pentru clipe placute petrecute alaturi de bebelus.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review