'

Comoda copii De Infasat KLUPS SAFARI GIRAFFE Wenge

KLUPS
965,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
KLUPS
Cod produs - SKU 00001096

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00001096
Greutate
42 kg
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Comoda bebe pentru infasat Klups Safari Giraffe este confectionata din materiale de calitate superioara. Este prevazuta cu o masa de infasat si 3 sertare voluminoase. Aceasta masa de infasat poate fi demontata cu usurinta.
Cele 3 sertare sunt perfecte pentru depozitarea de scutece pentru copii, jucarii bebe si haine pentru bebelusi. Un desen cu o girafa simpatica va capta atentia copilului, iar combinatia de culori va da o nota de eleganta in camera copilului.

Caracteristici:
- este confectionata din materiale de calitate superioara
- este prevazuta cu 3 sertare voluminoase
- utila pentru depozitarea de scutece copii, haine bebe, lenjerii patut sau accesorii bebelusi
- este prevazuta cu o masa de infasat bebelusi
- masa de infasat bebe poate fi detasata cu usurinta
- design modern si un desen cu grirafa incantator
- este fabricata in Uniunea Europeana.

Dimensiuni:
- fara masa pentru infasat: 86(L) x 48(l) x 85(h) cm
- cu masa pentru infasat: 86(L) x 74(l) x 93(h) cm.

Va recomandam sa cumparati cu acest produs o salteluta de infasat pentru suprafete solide, salteluta de infasat nefiind inclusa in pret.

Garantie: 24 luni!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review