'

INAPOI IN VIITOR DELOREAN

Playmobil
340,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70317

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70317
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Nu este usor la 17 ani, iar adolescenta este o perioada mai complicata pentru tineri. Singura speranta din viata lui Marty McFly este prietenul sau profesor nebun Doc Brown, cu inventiile sale nebunesti. Doc tocmai a transformat un DeLorean intr-o masina a timpului ca Marty sa-l cunoasca. Inapoi in viitor DeLorean de la PLAYMOBIL calatoreste in timp intr-o masina sport si aterizeaza la mijlocul anilor 50. Aici isi intalneste parintii tineri si risca nu numai sa-i confunde viitorul, ci si intregul continuu spatiu-timp. Marea intrebare este: cum se intoarce in viitor? Intra si calatoreste in timp cu Marty in DeLorean si traieste aventuri fantastice. Setul de piese contine personajele cunoscute Marty McFly si Doc Brown din trilogia filmului cult din anii 80, Inapoi la viitor. Legendarul DeLorean DMC-12 este, desigur, echipat cu un recipient de plutoniu, compensator de flux si afisare de timp in tabloul de bord. Pentru a trece la modul de zbor, toate cele patru roti pot fi pliate cu 90 de grade iar usile se deschide in sus. Setul include 2 figurine, o masina DeLorean si multe alte accesorii. Varsta recomandata 5 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review