'

Jucarie pentru dentitie, FLOARE, culori diferite

Lorelli
10,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Lorelli
Cod produs - SKU 1021057-1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
1021057-1
Greutate
0.03 kg
Brand
Varsta
0 luni +
Pentru
Unisex
Dimensiune
13x10x1 cm

Descriere

Jucariile sunt accesoriile necesare și practice în perioada de crestere a dințisorilor. Moale și flexibila, jucariile pentru dentitie sunt potrivite pentru mușcătură și mestecare. Acestea calmează iritația, durerea și mâncărimea legate de iesirea primilor dințisori. Suprafața modelată calmeaza mâncărimea gingiilor. Forma amuzantă si culorile strălucitoare atrage atenția copiilor. Este ușor de intretinut și de curățat. Jucărie din silicon EVA, umplută cu apă sterilizată. Poate fi răcită ȋn frigider. Are rolul de a răcori şi de a calma gingiile inflamate ale bebeluşului ȋnaintea apariţiei primilor dinţişori. Forma şi dimensiunea jucăriei sunt atent alese, pentru a putea fi ţinută cu uşurinţă ȋn mână de catre bebeluş. - personaj animat viu colorat. - material non-toxic şi non-alergic. Înainte de folosire se sterilizează ȋn apă calduţă şi se curaţă cu săpun delicat. Se foloseşte numai sub supravegherea unui părinte!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review