'

Lionelo - Sezlong Rosa Stone Pliabil, Spatar reglabil, Pozitie de somn, Rotire 90 grade din Lemn, Metal, Poliester, Bumbac, 76x43 cm, Gri/Negru

Lionelo
568,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Lionelo
Cod produs - SKU LO-ROSA_STONE_GREY/BLACK

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LO-ROSA_STONE_GREY/BLACK
Greutate
4 kg
Brand

Descriere

Lionelo Rosa este un balansoar functional, confortabil si extrem de usor de transportat cu functie de leganare, care ofera conditii optime pentru relaxare si distractie. Sistemul accesibil de pliere si desfacere a produsului il face usor de depozitat, iar designul scandinav face ca Rosa sa se adapteze cu usurinta la orice tip de interior.

gataGata de folosire

Balansoarul nu necesita asamblare cu instrumente speciale. Poate fi folosit imediat dupa scoaterea sa din ambalaj.

reglareReglarea spatarului in 3 trepte

Va permite sa setati balansoarul intr-o pozitie adaptata nevoilor actuale ale copilului.

centuriCenturi de siguranta in 3 puncte

Protejeaza bebelusul impotriva caderii din balansoar in timp ce este folosit. 

dimensiuneDimensiune compacta cand este pliat

Posibilitatea plierii produsului la o dimensiune mica permite depozitarea usoara si transportul fara probleme.

2_1920x1080.jpg

DesignDesign versatil

Cadrul din otel al modelului Rosa permite utilizarea pe termen lung a produsului. Picioarele- balansoar rezistente din lemn de fag lacuit au stabilizatori care va permit sa transformati balansoarul intr-un fotoliu. Scaunul adanc si conturat are optiunea de a se roti cu 90 °, ceea ce inseamna ca poate fi, de asemenea, intors si in lateral. Datorita sistemului de balansare manuala, bebelusul dezvolta abilitati psihomotorii intr-un ritm natural.

734225_1983560.jpeg

CombinândCombinand comoditatea cu siguranta

Modelul Lionelo Rosa este echipat cu o reglare a spatarului in 3 trepte , care va permite sa-i reglati pozitia la nevoile copilului. Centurile de siguranta in 3 puncte il protejeaza pe micul utilizator de caderea din balansoar. Produsul a fost supus verificarii si testelor in mai multe etape intr-un laborator de certificare SGS independent. Acesta indeplineste cerintele standardului european de siguranta EN 12790

DesignDesign modern si universal

Designul universal si culorile simple fac ca Rosa sa fie potrivit pentru orice design interior. Setul include o insertie detasabila pentru copiii mai mici, din bumbac de 75%. Ofera un nivel ridicat de confort si este prietenos cu pielea sensibila a unui utilizator mic. Brantul si tapiteria pot fi spalate manual.

PlierePliere compacta

Sistemul de pliere eficient va permite sa adaptati rapid produsul pentru transport sau depozitare. Lionelo Rosa este gata de utilizare imediat dupa scoaterea din ambalaj. Datorita unei centuri speciale dotate cu un maner confortabil, balansoarul poate fi dus oriunde.

SPECIFICATII:

  • Capacitate maxima: pana la 9 kg;
  • Dimensiunile produsului: 76 x 43 x 56 cm;
  • Greutatea produsului: 3,3 kg;
  • Reglarea spatarului: 3 trepte;
  • Centuri de siguranta: 3 puncte;
  • Materiale: otel, fag lacuit, poliester, bumbac.
  • Garantie: 5 ani.

Producator: Lionelo.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review