'

Pachet "Amintiri nou-născut"

184,00 RON PRP: 200,00 RON
.
valabil pana la 03 iun.
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU PCHDR01

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Pachetul conține doua produse esențiale pentru amintirile unei mame peste ani: amprentă bebe și păturică Milestone pentru fotografii lunare.

Pachetul conține:

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review