'

Pachet "Relaxare la băiță"

172,50 RON PRP: 230,00 RON
.
valabil pana la 09 oct.
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU PCHBBA01

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Pachetul "Relaxare la băiță" este destinat unei băițe relaxante și sigure pentru bebe: sampon și ulei de corp, cremă de corp, prosopel și suport anatomic pentru cădiță.

Pachetul contine:

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review