'

Scaun de servit masa Uno green mint 2 in 1 - Osann

Osann
566,10 RON PRP: 629,00 RON
.
valabil pana la 08 mai
-Costul de transport nu este inclus
Osann
Cod produs - SKU 165-025-03

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
165-025-03
Categorii
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Scaun înalt UNO 2-in-1, este concentrat pe siguranță, confort și design modern.

UNO 2-in1, are integrata centura de siguranta cu 3 puncte, cotierele înalte vă asigură copilul dvs. că se află în siguranță la masă. Securitatea suplimentară este asigurată de masa detașabilă sau de bara de siguranță. Amprenta deosebit de mare a scaunului înalt împiedică înclinarea și răsturnarea.

Sezutul scaunul este dotat cu o căptușeală moale, usor de curatat, oferă copilului, datorită mesei extensibile, spațiu suficient pentru o lungă perioadă de timp.

Masa cu tavă este detașabilă, este ușor de curățat și poate fi înlocuită cu o garnitură, dacă este necesar.

Simpla conversie între scaunul înalt și scaun, permite o schimbare rapidă între cele două variante, astfel încât copilul dvs. să poată sta întotdeauna la înălțimea corectă.

Scaunul UNO 2-in-1 uneste aceste calități pozitive cu un design deosebit de modern. Astfel, scaunul înalt nu este doar practic și oferă cel mai bun confort posibil pentru copilul dvs. și o prezenta eleganta la fiecare masă.

Pentru copiii de până la 17 kg
Înălțimea spatelui: 94 cm sau 70 cm
Înălțimea scaunului: 59 cm sau 37 cm
Suprafața scaunului: 24 x 24 cm
Spătar: 39 cm
Zona de stand: 60 x 56 cm sau 47 x 44 cm
Greutate netă: 5,1 kg
Greutate brută: 5,9 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review