'
30 idei de cadouri gravide

Vestea că va fi mămică este una specială în viața oricărei femei. De aceea, pregătirea pentru venirea pe lume a celui mic este una esențială. Dacă ai o astfel de prietenă sau poate chiar o persoană dragă, cu siguranță te gândești să îi faci un cadou special. Dar ce fel de cadou este cel mai potrivit pentru o viitoare mămică? Vom afla împreună din acest articol.

Când vine vorba de alegerea cadoului potrivit pentru o proaspătă mămică, trebuie să fii foarte inspirat. Nu-i poți alege orice, cu atât mai puțin, ceva ce doar va trece drept un cadou frumos. Recomandat este să alegi cadouri practice, utile, care o vor ajuta în procesul de creștere al micuțului. 

Iată 30 de  idei de cadouri gravide, cu care nu vei da greș.

Cele mai utile cadouri pentru viitoare mămici



Referitor la cadouri pentru viitoarele mămici, după cum am spus, cele practice întotdeauna vor fi o alegere inspirată. 

Iată, așadar câteva idei de cadouri pentru femei însărcinate pe care cu siguranță le va folosi.

Pernă multifuncțională pentru alăptat și gravide cu suport detașabil pentru cap

Pernă multifuncțională pentru alăptat și gravide cu suport detașabil pentru cap BabyJem

Șal pentru alăptare 

Șal pentru alăptare BabyJem Nursing

Acest șal special creat pentru acele momente când mămica alăptează îi va face viața mai ușoară. Nu numai că arată bine, dar îi va oferi intimitatea de care are nevoie pentru un astfel de moment, mai ales când se află în public.

Set pentru poze nou-născut – Broscuța

Set pentru poze nou-născut – Broscuța


Părinții iubesc să își fotografieze puiul. Iar acest set, cu siguranță va fi util, atunci când bebe va trece printr-o ședință foto. 

Setul pentru poze este format dintr-o căciuliță și un chiloțel/pantalonaș realizate din lână croșetată, prietenoase cu pielea viitorului bebe. Perfect pentru amintiri frumoase, de pus în ramă.

Pernuță din muselină BabyJem

Pernuță din muselină BabyJem


O pernuță confortabilă, ergonomică, pentru viitorul micuț, care se dovedește a fi optimă pentru a evita presiunea exercitată de o pernă obișnuită asupra capului copilului. 

Design-ul pernei distribuie uniform presiunea, astfel încât cel mic este ferit de situațiile neplăcute.

Lampa de veghe plus Chipolino Dino green


Lampa de veghe plus Chipolino Dino green


Dacă te aflai în căutarea celei mai drăguțe lampe pentru copii, tocmai ai găsit-o. Chiar și ca adult, fii sigur, că această lampă îți va atinge o coardă sensibilă.  

Iar cu un cadou din categoria decorațiuni pentru camera unui copil, nu ai cum să dai greș. Acesta este un cadou nu doar atipic și frumos, care va fi îndrăgit de cel mic, dar este și util pentru viitoarea mamă. 

Perna Postnatală, 100% Bumbac și Umplutură Din Silicon, EKO, Alb/Bleu

Perna Postnatala, 100% Bumbac Si Umplutura Din Silicon, EKO, Alb/Bleu

Această pernă postnatală este foarte utilă și de un real ajutor, atât în timpul sarcinii, cât și după naștere, unei mămici. 

De obicei este utilizată pentru a relansa punctele de presiune, dar și pentru a reduce disconfortul la așezarea pe un scaun sau o canapea incomodă. Mai mult, poate oferi mămicii un sprijin la spate când alăptează. 

 

Set pernuță BabyJem Bear Green si păturică din plus

Set pernuță BabyJem Bear Green si păturică din plus

Dacă vrei să-i faci mămicii un cadou util, dar la vederea căruia să se topească, acest set este cel mai potrivit. O pernuță și o păturică sunt ideale pentru un bebeluș. Acesta se atașează de primele lucruri pe care le va folosi și va învăța să țină la ele.

În funcție de relația pe care o ai cu viitoarea mămică îi poți face cadouri mai personale sau cu un buget mai ridicat. 

Pentru a te asigura că îi sunt cu adevărat utile și, pentru a nu risca să le fi achiziționat ea deja, o poți întreba, dacă are nevoie de un astfel de cadou. 

Chiar dacă nu toată lumea procedează astfel, este mai bine decât să îi oferi ceva ce îi este inutil sau se va alege cu o dublură. 

Cremă antivergeturi


Cu siguranță, viitoarea mămică va fi nevoită să facă multe cumpărături. De aceea, poți alege cu încredere să-i oferi o cremă antivergeturi, pe care o va putea utiliza ori de câte ori simte nevoia. Vergeturile sunt inevitabile în timpul unei sarcini, dar cremele le pot reduce frecvența. Cu siguranță îți va mulțumi pentru un astfel de cadou. 

Iată și mai multe idei de cadouri utile unei viitoare mămici sau unei persoane dragi. 

  • sisteme de supraveghere bebeluși;
  • lenjerii pentru pătuț șipăturici;
  • covorașe și saltulețe de joacă;
  • accesorii pentru pătuț și înfășat;
  • umbrelă pentru cărucior;
  • marsupiu sau ham;
  • geantă pentru mămici; etc 


Geanta termoizolanta BabyJem Handy Travel Black

Saltea de activitati cu bara jucarii BabyJem Soft Cotton


Cadouri haioase pentru gravide

De multe ori, o viitoare mămică poate fi copleșită de noutățile pe care venirea pe lume a lui bebe le presupune. De aceea, poți alege cadouri haioase pentru gravide cu care să-i readuci zâmbetul pe buze și o porție copioasă de râs. 

Iată câteva idei.

Body Bebe personalizat „Puicuțele mă adoră”

Body Bebe personalizat „Puicuțele mă adoră”

Dincolo de a fi practic, acest body pentru bebeluși este de-a dreptul amuzant. Proaspăta mămică îl va găsi atât practic, cât și amuzant, motiv pentru care cu siguranță va fi încântată. În plus, te asiguri că se va folosi de cadoul tău. 

Body Bebe Personalizat ”Stop kissing my baby”

Body Bebe Personalizat ”Stop kissing my baby”

Asemenea modelului de mai sus, acest body este realizat din materiale ce îndeplinesc toate standardele OEKO-TEX. Pielea lui bebe va fi în siguranță și, de asemenea, hăinuțele vor atrage atenția fiecărei persoane.

Cadouri personalizate pentru gravide

Nici prin alegerea de cadouri personalizate gravide nu poți da greș, mai ales atunci când îi cunoști gusturile și predilecțiile. Sunt cadouri autentice care îi vor aminti mereu de persoana de la care le-a primit. Iată câteva idei.

Tricouri pentru părinți

Puține lucruri se compară cu sentimentul de a fi un viitor părinte. Alege să le oferi acestora un tricou personalizat, realizat 100% din bumbac, care să-i facă și mai mândri de reușita pe care au realizat-o.

Set Viitori părinți

Set Viitori părinți

De regulă, părinții unui copil sunt extrem de încântați de noua veste a vieții lor și o spun tuturor. De aceea, dacă vrei să le oferi un cadou pe care să îl poarte cu mândrie, oferă-le un set “Viitori părinți” și vei fi sigură că îl va purta ori de câte ori are ocazia. 

Body Bebe Personalizat Modelul Tău

Body Bebe Personalizat Modelul Tau

Orice bebeluș are nevoie de body-uri deoarece la început doar asta va purta prin casă. Este bine să fie ținut în haine lejere pentru a se mișca în voie. De aceea, ideea de personalizare a unui body îi va cam înduioșa pe viitorii părinți și vor aprecia gestul. 

Alte idei de cadouri personalizate pentru gravide:

  • agendă planificator pentru gravide;
  • cutie pentru amintirile copilului;
  • perne personalizate
  • bavețică personalizată; etc

Cadouri cu valoare sentimentală pentru femei însărcinate


Cadourile cu valoare sentimentală sunt printre cele mai inspirate idei cadouri gravide, pentru că acest moment este unul extrem de important și emoționant pentru viitoarea mămică. 

Iată câteva idei de cadou prietenă gravidă.

Autocolantele “Primele 12 luni”

Autocolantele “Primele 12 luni”

Dacă viitoarea mămică este o mare fană a pozelor în orice ipostaze, îi poți oferi autocolante pentru a imortaliza cele 12 luni din primul său an. Acestea o vor ajuta pe mămică să își creeze amintiri amuzante ce pot fi adunate într-un album. 

Set pentru ședință foto nou născut - 15

Set pentru sedință foto nou născut - 15

Prima ședintă cu bebe este plină de emoție, iar ea își dorește să imortaliezeze aceste momente, de început ale puiului ei, în haine fabuloase. Oferă-i acest cadou unei viitoare mămici. 

Set pentru poze - body plus bentita pentru nou nascut

Set pentru poze - body plus bentita pentru nou nascut

Pentru cele mai frumoase poze, ai nevoie de un body pe măsură. Astfel că un body de acest gen poate fi ace lcadou ideal și plin de farmec. 

Ghirlandă pentru fotografii – primele 12 luni

Pentru că nimic nu o va emoționa mai tare pe viitoarea mămică decât să vadă cum a crescut și s-a dezvoltat micuțul ei. De aceea, poți alege să-i oferi o ghirlandă unde poate să prindă pozele cu micuțul, pentru a fi întotdeauna mândră de toate investițiile pe care le-a făcut.

Kit ramă foto amprentă mânuță și picioruș și 2 fotografii

Kit ramă foto amprentă mânuță și picioruș și 2 fotografii

Pentru a păstra întotdeauna amprenta mânuței și piciorușului celui mic în interiorul unei rame foto albe, fabricate din lemn. Aceasta poate fi agățată pe perete sau amplasată pe o suprafață plană. Va păstra întotdeauna amintirea primelor zile de viață ale lui bebe.

Set de căciulită cu iepuraș pentru nou-născut

Set de caciulita cu iepuras pentru nou-nascut

Un alt cadou funny și drăgălaș îl constituie acest set de căciulită cu iepuraș pentru nou-născuți. 

Ce cadouri să nu îi faci unei viitoare mămici?

În caz că nu știai, există și lucruri care nu se fac până și în categoria cadourilor. Există limite pe care nu ar trebui să le treci pentru a nu ofensa viitoare mămică și a pune în pericol relația pe care o ai cu aceasta. 

De aceea, pentru a te ajuta să nu treci limitele spre un cadou ofensator și o reacție pe măsură, ne-am gândit să-ți oferim și idei despre ce nu se oferă cadou unei viitoare mămici. 

Când vine vorba de exemple de „așa nu”, alege să nu-i achiziționezi viitoarei mămici produse alimentare pentru micuț, suzete, pamperși sau biberoane. Orice produs care este în fond un consumabil este mai puțin de dorit când vine vorba de cadouri, deoarece aici intervin gusturile, preferințele și principiile după care își ghidează viața orice mămică.  

Acestea sunt lucruri personale, mult mai intime, de care se va ocupa proaspăta mămică după buna știință și este bine să nu te amesteci pentru a nu ofensa sau a oferi un cadou pe care nu îl va folosi niciodată.

De asemenea, nu lua în calcul nici posibilitatea de a-i oferi un cărucior sau un scaun auto pentru cel mic. Părinții sunt mult mai în măsură să facă astfel de alegeri, deosebit de importante pentru bunăstarea lui bebe. 

Astfel de lucruri importante se aleg după criterii pe care fiecare cuplu de părinți le are și dacă intervii riști să faci un cadou costisitor care să nu le placă și cu care să nu știe ce să facă, să îl vândă sau ofere cadou altcuiva. 

Dacă te întrebi ce cadou poți face unei gravide, poți alege dintr-o multitudine de opțiuni, din care am menționat doar câteva, pentru a te inspira.

Important este să o cunoști bine și să încerci, pe cât este posibil, să-i valorifici gusturile estetice și personale. Atunci, cu siguranță nu ai cum să dai greș cu darul ales! 

Comentarii