'

Aparat pentru pregatirea laptelui praf Perfect Prep, Tommee Tippee, negru

Tommee Tippee
1.190,35 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tommee Tippee
Cod produs - SKU TT0111

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Tommee Tippee - face viata mai usoara mamelor din intreaga lume!Aparatul Perfect Prep de la Tommee Tippee face pregatirea laptelui pentru micutul tau mult mai rapida si iti ofera siguranta ca biberonul acestuia va fi perfect de fiecare data.;;;Caracteristici Sistemul de filtrare indeparteaza impuritatile din apa si prepara formula cu cantitatea corecta de lapte in functie de consintenta dorita. Jetul initial de apa fierbinte ajuta la dizolvarea rapida si usoara a formulei dupa care curge apa mai rece astfel incat lichidul sa ajunga la temperatura corpului, exact ca laptele matern. Prepara formula in mai putin de 2 minute. Functioneaza cu orice tip de formula de lapte praf.Pachetul contine: 1 x aparat pentru pregatirea laptelui praf Perfect Prep, 1 x biberon 150ml, 1 x capac pentru biberon;

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review