'

Scaun Auto First7 Plus Brown, Belt, Daiichi

1.952,20 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU DIC-3117

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DIC-3117
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

ZERO griji cu DAIICHIFirst 7 Plus Belt - Sigur inca de la inceput pana la 7 ani!Sistem de ajustare al nivelului umarului si al tetierei in 9 pasiReglarea simpla a tetierei copilului in conformitate cu stagiile de dezvoltare ale copilului.Siguranta maxima intr-un singur produsMateriale premium rezistente la socuriSpuma de uretan poate absorbi in mod dramatic socul de la repausul capului, la intregul corp. De asmenea, acest lucru ajuta la senzatia confortabila desezut.Spuma de uretan cu elasticitate scazuta; Scade impactul prin materialul cu doua straturi; Spuma de memorie ofera o senzatie confortabila de sezut.Tetiera poate fi ajustata pana la 11 pozitiiReglarea tetierei se poate realiza cu o singura miscare. Sistemul de reglare al tetierei One – Touch 11 sporeste usurinta controlului.Minim 600 mm ~ maxim 680 mm. Inaltimea nu poate fi ajustata. Acest factor ajuta la utilizarea in timp indelungat si cat mai usor posibil, in functie de modul de dezvoltare al copilului.Deoarece iubim copiii, am selectat cele mai pure materiale100% bumbac organic si pur, pentru protejarea pielii sensibile a bebelusului.Linia organica este compusa din materiale naturale. Nu cauzeaza iritatii pielii copilului. Are o absortie excelent. Se va potrivi perfect cu pielea sensibila a bebelusului dumneavoastra.Mod de utilizareUn singur scaun auto poate fi utilizat de la nasterepana la 7 ani, adaptandu-se etapelor de dezvoltare ale copilului. Puteti economisi bani, utilizand un singur scaun pentru copilul dumneavoastra dela nastere pana la 7 ani. Tetiera si centura se pot regla separat, atunci cand scaunul este folosit in "Modul Copil". Pozitia tetierei poate fi schimbata in functie de inaltimea copilului.Specificatii:Dimensiune: 430 (latime) x 630 (lungime) x 640 (inaltime) (mm) Dimensiunea poatefi schimbata in functie de dimensiunea tetierei.Varsta: 0~7 ani (de la nastere ~ 25 kg)Greutate: 13.42 kgTip: prin centura de sigurantaCertificat: KCKC certificat: Korea Construction Living Environment Test InstituteA171H007-5001AProducator: DAIICHI / Coreea de SudInstalare cu fata in directia de mersInstalare cu fata in directia opusa fata de cea de mers

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review