'

Scaun auto Graco Ascent i-Size Black

Graco
755,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Graco
Cod produs - SKU G8CB999BLCEU

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G8CB999BLCEU
Categorii
Brand
Culoare
Negru
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Scaun auto Graco Ascent i-Size Black Graco Ascent se remarca prin performanta superioara, certificare in siguranta si este primul scaun auto american exclusiv Rear-Facing (40 - 105 cm 19 kg), testat Plus. Graco Ascent este testat si certificat de doua dintre cele mai puternice standarde de testare din lume: i-Size si testul suedez Plus si este primul scaun auto american trecut prin cel mai dur test de impact pentru scaunele Rear-Facing, Testul Plus, adica o premiera absoluta si un succes remarcabil al inginerilor din Atlanta. Exclusiv Rear-Facing Asa cum este cerut de testul suedez Plus pentru imbunatatirea sigurantei copiilor in scaunele auto, Graco Ascent se monteaza doar cu spatele catre sensul de mers, de la nastere pana la 105cm. Calatoria Rear-Facing asigura pana la 80% mai multa protectie pentru capul, gatul si coloana vertebrala a copilului dumneavoastra. Potrivire perfecta pe Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily (se achizitioneaza separat) Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily este omologata conform standardului R129 si garanteaza atat siguranta cat si confortul copilului. Conectati baza in dispozitivul Isofix al masinii, asezati scaunul auto Graco Ascent pe baza (tehnologie Click Connect), pozitionati piciorul de sprijin si odata ce indicatorii de culoare devin verzi, puteti poni la drum in siguranta! Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily este reglabila in 6 trepte si este compatibila cu scaunele auto Graco SnugRide si SnugEssentials, modele ale aceluiasi brand. TrueShield Safety Surround Scaunul auto Graco Ascent dispune de sistemul unic patentat de protectie la impact lateral: TrueShield Safety Surround. Ofera protectie sporita impotriva impactului lateral datorita spumei absorbante a energiei EPS, si a scutului rabatabil TrueShield. Tetiera si centuri ajustabile dintr-o miscare Tetiera scaunului auto Graco Ascent este reglabila in 7 pozitii, cu o singura mana. Ceea ce face ca totul sa fie simplu si usor, este faptul ca pozitionarea tetierei in oricare dintre cele 7 inaltimi se face impreuna cu centurile scaunului auto. Caracteristici Scaun auto Graco Ascent i-Size Black : , Este necesara instalarea sa pe Baza Isofix IsoFamily (se schizitioneaza separat). , Utilizare de la nastere pana la aproximativ 4 ani, 0-19 kg, 40-105 cm. , Sistemul unic, patentat de protectie la impact lateral: TrueShiled Safety Surround. , Tetiera ajustabila in 7 pozitii, cu o singura mana, fara a fi nevoie sa repozitionati centurile. , Se ajusteaza in 6 pozitii de inclinare, pentru a obtine o pozitie de somn aprope de orizontala pentru cel mic. , Insert nou-nascut pentru confortul bebelusului. , Centuri cu prindere in 5 puncte. , Graco Ascent se foloseste exclusiv cu spatele la sensul de mers. Caracteristici tehnice Scaun auto Graco Ascent i-Size Black: , Dimensiuni: 70.8 x 58 x 106 cm. , Greutate: 8.6 kg. , Omologare: ECE R129 BSEN12790. , Husa detasabila si lavabila. ATENTIE! Acest produs nu include Baza Isofix IsoFamily!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review