'

Crema pentru Mameloane, Tommee Tippee, 40 ml

Tommee Tippee
50,25 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tommee Tippee
Cod produs - SKU TT0262

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TT0262
Categorii
Pentru
Unisex

Descriere

Tommee Tippee - face viata mai usoara mamelor din intreaga lume!Alaptarea ar trebui sa fie o experienta magica, insa realitatea este uneori o provocare pentru multe mamici. Aceasta crema pentru mameloane calmeaza in mod natural pielea prin blocarea umiditatii, ajutand-o sa ramana moale si catifelata, inainte, in timpul si dupa alaptare.Contine ingrediente 100% naturale si hipoalergenice: ulei de avocado, ceara de albine si unt de shea.Crema pentru mameloane de la Tommee Tippee poate fi folosita inca din trimestrul al 3lea de sarcina pentru a va pregati pentru alaptare, cat si dupa nastere.Noua noastra gama Made for Me va usureaza “munca” de mamica si va invita sa va rasfatati ca o adevarata minune ce sunteti, facand alaptarea putin mai usoara si mult mai confortabila.Caracteristici Ingrediente naturale – Ulei de avocado, ceara de albine si unt de shea; Calmant natural – Pastreaza mameloanele moi pentru a face alaptarea mai confortabila; Sigur pentru bebelus – Hipoalergenic, fara parabeni, petrol, lanolina sau conservanti, doar ingrediente naturale. Beneficii Protectie de lunga durata – blocheza umiditatea pentru a ajuta la pastrarea moi a mameloanelor, ceea ce face ca mama sa se simta confortabil pe parcursul intregii experientei de alaptare; Contine doar 3 ingrediente naturale – ulei de avocado, ceara de albine si unt de shea, fiind o formula sigura atat pentru mamici cat si pentru bebelusi; Hipoalergenic, fara parabeni, petrol, lanolina sau conservanti.Pachetul contine: 1 x Crema pentru mameloane, 40 ml.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review