'

MARTINELIA LITTLE DINORASSIC SET DE BAIE

MARTINELIA
120,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
MARTINELIA
Cod produs - SKU Mar99608

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Mar99608
Greutate
1.59 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Inaltime
20.00
Latime
29.00
Lungime
4.50

Descriere

Produse de ingrijire corporala de inalta calitate pentru copiii care iubesc dinozaurii. Pachetul contine Lotiune de corp 240 ml, gel de dus 240ml, sampon 240ml, spuma de baie 240 ml, 2 x bomba efervescenta 150gr. Ingrediente Bombe De Baie Bicarbonat De Sodiu, Sulfat De Sodiu, Acid Citric, Carbonat De Sodiu, Parfum, Linalool. Coloranti Ci 16035, Ci 77499, Ci17200, Ci 42090, Ci 19140. Ingrediente Lotiune De Corp Apa, Carbomer, Glicerina, Palmitat De Izopropil, Alcool Cetearilic, Trietanolamina, Ulei Mineral, Gliceril Stearat Se. Acid Stearic, Fenoxietanol, Parfum, Cumarina. Coloranti 42090. Ingrediente Gel De Dus Apa, Lauret-Sulfat De Sodiu, Cocamidopropil Betaina, Glicol Distearat, Clorura De Sodiu, Fenoxietanol, Parfum, Edta Disodic, Acid Citric. Coloranti Ci 19140, Ci 42090. Ingrediente Gel Spumant Apa, Lauret-Sulfat De Sodiu, Clorura De Sodiu, Policuaterniu-7, Fenoxietanol, Mica, Glicol Distearat, Parfum, Edta Disodic, Guar Clorura De Hidroxipropiltrimoniu , Acid Citric, Benzoat De Benzil. Coloranti Ci 16035. Ingrediente Sampon Apa, Lauret-Sulfat De Sodiu, Glicol Distearat, Cocamidopropil Betaina, Clorura De Sodiu, Fenoxietanol, Parfum, Edta Disodic, Guar Clorura De Hidroxipropiltrimoniu, Acid Citric, Benzoat De Benzil. Coloranti Ci 17200, Ci 42090. Martinelia este un brand care face parte din grupul Aquarius Cosmetic SL , principalul distribuitor de parfumuri si cosmetice in Spania inca din anul 1995. in ziua de astazi, brandul se gaseste in toata lumea, nu doar in Spania. Produsele brandului la Martinelia pot fi recunoscute cu usurinta datorita ambalajului unic si jucaus. in oferta brandului Martinelia veti gasi seturi de cadouri, accesorii pentru par, popularele balsamuri de buze aromate si alte accesorii care vin in ambalaje haioase. Copiii vor fi incantati de produse precum setul decorativ in forma de ursulet, peria de par unicorn sau periuta de dinti cu sirene. Martinelia ofera pentru cei mici o gama larga de produse distractive si inovatoare in toate culorile curcubeului. Seturi de machiaj, rujuri si tot felul de produse si accesorii concepute pentru a tine pasul cu ultimele tendinte. Produsele sunt sigure si prietenoase cu mediul fiind special proiectate pentru a putea fi folosite de copii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review