'

PATRULA CATELUSILOR CASTELUL CAVALERULUI

Spin Master
440,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6062103

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6062103
Categorii
Greutate
1.34 kg
Brand
Tip produs
Figurine
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
44.50
Lungime
11.10
Taguri

Descriere

Faureste-ti misiunile medievale pline de actiune in Barkingburg cu setul de joaca a cartierului general a castelului cavalerilor salvatori al Patrulei Catelusilor ! Cu un turn care se transforma in turn in crestere, aceasta formidabila fortareata inalta de 20 de toli arata exact ca si castelul din serialul de succes! Cartierul general al castelului cavalerilor salvatori are tot de ce ai nevoie pentru misiunile tale, inclusiv figurine de actiune cu Chase si cu simpaticul sau mini-dragon, Draco, plus accesorii, inclusiv un tron, o scara, o masa si multe altele, pentru a le adauga la povestirea ta. Foloseste punctul de observatie din varful turnului pentru a le oferi lui Chase si Draco punctul de vedere perfect pentru a zari dragonii in pericol si pentru a fi cu ochii pe dragonul Sparks (vandut separat)! Ridica turnul pentru a-l transforma in modul de salvare, dezvaluind tunul, apoi trage cu proiectilele cu plasa (doua incluse) pentru a apara castelul si a pazi cufarul secret cu comori! Coboara podul mobil pentru a permite prietenilor sa intre si sa descopere numeroasele camere din castel, cum ar fi camera ascunsa din biblioteca, trapa din hol si chiar un pasaj secret pentru a scapa din temnita! Cu Cartierul general al castelului, poti crea aventuri nesfarsite. Cartierul general al castelului si toate jucariile cavalerilor salvatori al Patrulei Catelusilor pentru baieti si fete sunt cele mai bune cadouri pentru copiii cu varsta de 3 ani si peste. Pentru si mai multa distractie cu dragonii, cauta cateii si prietenii lor dragoni (seturi de figurine de jucarie, fiecare vandut separat). Joaca-te cu misiunile tale medievale iarasi si iarasi cu setul de joaca al cartierului general al cavalerilor salvatori al Patrulei Catelusilor!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review