'

LEGO HARRY POTTER TURNEUL TRIWIZARD LACUL NEGRU 76420

LEGO
234,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO76420

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO76420
Categorii
Greutate
0.56 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 8 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
28.20
Latime
26.20
Lungime
5.90

Descriere

Copiii pot pune in scena un concurs fantastic cu setul LEGO Harry Potter Turnirul Vrajitorilor Lacul Negru (76420). Un cadou de top pentru copiii in varsta de 8 ani si mai mari, acesta contine o locatie subacvatica construibila cu o arcada ruinata, 2 pesteri si elemente LEGO flexibile pentru a crea efectul de plutire a doua minifigurine. Include si un model de ponton, cu o functie de sarit in apa pentru minifigurine, care poate fi asezata in varful locatiei subacvatice. Adu la viata o scena clasica din Harry Potter si Pocalul de Foc cu 5 minifigurine LEGO, inclusiv elemente inotatoare pentru Harry Potter si un element de cap de rechin pentru Vicktor Krum care ii ajuta sa ii salveze pe Hermione Granger si pe Ron Weasley. Joaca fanilor va fi inspirata de minifigurina Merpersoanei, figurina Grindylow lansata in premiera in martie 2023 si elemente de accesorii precum potiunea Gillyweed. Lasa aplicatia LEGO Builder sa iti ghideze tinereii intr-o aventura de construit unde pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul. Copiii pot pune in scena in locatia Lacul Negru probe din Turnirul Vrajitorilor inspirate din Harry Potter si Pocalul de Foc cu acest set de construit LEGO Harry Potter(76420) pentru varstele de 8 ani si mai mari. Harry Potter cu elemente inotatoare, Viktor Krum cu un element de cap de rechin, Hermione Granger, Ron Weasley si o Merpersona, plus o figurina Grindylow si o figurina crab. Include o arcada ruinata construibila cu doua elemente LEGO flexibile pentru a crea efectul ca Hermione Granger si Ron Weasley plutesc, plus 2 pesteri cu comori ascunse. Pontonul este dotat cu o functie de saritura in apa pentru minifigurine si un ceas rotativ, plus elemente de accesorii care includ un ceainic si o potiune Gillyweed. Daruieste aceste set construibil din 349 de piese drept o atentie surpriza, un cadou aniversar sau de Craciun copiilor cu o pasiune pentru Harry Potter si Lumea Vrajitorilor. Modelul pontonului masoara peste 18 cm inaltime, 12 cm latime si 6 cm adancime si poate fi pozitionat in varful locatiei subacvatice. Aplicatia LEGO Builder iti ghideaza tinereii intr-o aventura de construit intuitiva cu unelte care le permite sa mareasca si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul. Seturile de construit LEGO Harry Potter ofera tinerilor vrajitori, vrajitoare si Muggles ocazia sa interpreteze scene iconice, sa creeze propriile aventuri sau doar sa expuna modelele.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review