'

Snug as a bug in a rug , Confortabil ca un gandacel sub covor

Peaceable Kingdom
145,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peaceable Kingdom
Cod produs - SKU GMK1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
GMK1
Tip produs
Jocuri de strategie

Descriere

In acest joc de cooperare si potrivire, castigatorul mai multor premii, inclusiv al premiului Dr. Toy 10 Best Educational Toys, jucatorii colaboreaza sa-i conduca pe micii gandacei colorati sub covor inainte ca cei 3 gandaci urat mirositori sa "parfumeze" locul! Fiti atenti si potriviti corect!

Copiii invata culori, numere, forme, numararea, potrivirea si conceptul de mare si mic. De asemenea, acestia invata sa dea cu zarul, sa invarta spinner-ul si sa faca cu randul.

Instructiunile pentru joc includ trei niveluri diferite de joc, astfel incat dificultatea va creste odata cu copilul.

Include: 1 tabla de joc cu spinner incorporat, 24 de gandacei colorati, 3 gandaci mari, 1 zar si instructiuni pentru 3 niveluri de joc.

Jucatori: 2-4

Varsta recomandata: 3+

Atentie: pericol de sufocare, poate contine piese mici. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Instructiunile in limba romana le puteti descarca din sectiunea DOWNLOAD.

 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review